Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/24/2010 08:30:00 π.μ.

Η πιτσαρία του πορνό!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Τι μπορεί να συμβαίνει στην κουζίνα μιας πιτσαρίας μόνο ο νοικοκύρης της το ξέρει! Στην πιτσαρία Σκουίγκι στο Φορτ Λούντερνταλ της Φλόριντα συνέβαιναν τα απίστευτα.
Ο ιδιοκτήτης είχε παραδώσει το χώρο σε εταιρία παραγωγής πορνό και τα όμορφα μοντέλα μπορούσαν παράλληλα να απολαύσουν μία πίτσα... Οι θαμώνες της πιτσαρίας καθώς απολάμβαναν την πίτσα τους άκουγαν παράξενους ήχους από την κουζίνα και κάλεσαν το υγειονομικό.

Ο υπάλληλος του τμήματος που πήγε να κάνει την αυτοψία δεν πίστευε στα μάτια του όταν ανακάλυψε ότι η κουζίνα είχε μετατραπεί σε στούντιο σεξουαλικών πορνό ταινιών. Διπλά στους πάγκους με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες υπήρχαν σαδομαζοχιστικά παιχνίδια, προφυλακτικά και εσώρουχα!

Όπως αποδείχτηκε η κουζίνα είχε μετατραπεί σε πορνό στούντιο και τα γυρίσματα γινόντουσαν ενώ λειτουργούσε. Έως τώρα έχει γίνει γνωστό ότι τουλάχιστον δυο ταινίες έχουν γυριστεί εκεί. Ο ιδιοκτήτης παραβίασε τουλάχιστον το μισό κανονισμό του υγειονομικού τμήματος για τα εστιατόρια.

Μεταξύ άλλων υπήρχαν ξένα άτομα εκτός του προσωπικού στην κουζίνα εν ώρα εργασίας και κίνδυνος μόλυνσης από μεταδοτικές ασθένειες κλπ. Αναμένεται η απόφαση του τμήματος…

πηγή : [link]

4 σχόλια:

Στελιος Κολομβουνης είπε...

σας διαβαζω εδω και αρκετο καιρο και ομολογουμενος σας θεωρω απο τα πιο δροσερα διαλλειματα μεσα στην ημερα μου ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ!!! θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να δημοσιοποιησετε και εσεις ενα τετοιο αθλιο θεμα!!! η δικαιολογια οτι το καναν και αλλοι ειναι απλα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!!!!!

Στελιος Κολομβουνης
http://www.facebook.com/stelioskolomvounis

bloggeridis είπε...

Αγαπητέ Στέλιο,
για την δημοσίευση ενός άρθρου, ποτέ δεν θα πάρουμε σας κριτήριο τις αναδημοσιεύσεις που έχουν γίνει. Ούτε φυσικά θα το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία.
Όσο αναφορά την θεματολογία, σίγουρα δεν μπορεί όλα τα άρθρα σου να είναι αποδεκτά απ' όλους. Αλλά εάν αρέσουν στο σύνολο, πιστεύουμε ότι κάνουμε καλά την δουλειά μας.

Στελιος Κολομβουνης είπε...

σαφως και δε μπορει ολα τα αρθρα να ειναι αποδεκτα απο ολους. σαφως ομως υπαρχουν και καποιοι κωδικες ηθικης και σεβασμου (και οχι αγραφοι οπως θελουμε να λεμε) που ειναι αντικειμενικοι, οσο και αν θελουμε να τα θεωρουμε ολα υποκειμενικα (γιατι ετσι βολευει τον εγωισμο μας και την αφελεια μας). τετοια αρθρα δε πρεπει να δημοσιευονται και ειδικα σε blogs σαν και το δικο σας που το διαβαζουν νεα παιδια. περιμενα μια πιο σωστη απαντηση. ενα "συγνωμη" προς τους αναγνωστες σας αλλα και τον εαυτο σας ειναι δειγμα ωριμοτητας και ανωτεροτητας πνευματος.

bloggeridis είπε...

Επειδή η απάντηση που έδωσα, δεν ήταν αυτή που θα ήθελες να ακούσεις, δεν σημαίνει ότι ήταν "λάθος". Έχει να κάνει με κάποιες από τις θέσεις των συντακτών, και είναι εντελώς παράλογο να ζητήσουμε "συγνώμη", από την στιγμή που τα άρθρα μας, δεν θίγουν ή διαβάλουν με ψευδή στοιχεία πρόσωπα και καταστάσεις. Και στο κάτω-κάτω, ποιο είναι το μεμπτό στο άρθρο?
Εάν σας ανέβαζα και το βίντεο που γυρίστηκε, τότε τα λεγόμενα σου θα είχαν κάποια βάση...
Αλλά στο άρθρο, γίνεται απλά μια αναφορά και μια περιγραφή του τι συνέβαινε στο κατάστημα. Εάν αυτό που διάβασαν οι αναγνώστες μας -στο σύνολό τους- το βρήκαν προσβλητικό ή ανήθικο, πολύ θα ήθελα να μάθω τον λόγο...
(Τους προσβάλει προσωπικά, υποτιμάει το επίπεδό τους, χρησιμοποιεί λασπολογία, είναι ανήθικο...?)

Ο διάλογος και ειδικά ο διάλογος με αντιπαραθέσεις, είναι αρκετά εποικοδομητικός σε μερικές περιπτώσεις, αλλά λίγο κουραστικός μέσα από την σελίδα των σχολίων.
Μπορούμε να συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα, μέσω email εάν θέλεις να αναλύσουμε σε βάθος το θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com