Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

9/06/2010 08:27:00 π.μ.

Η λογοκρισία στην Σαουδική Αραβία.

Αναρτήθηκε από bloggeridis


Είναι γνωστό ότι στις Αραβικές χώρες οι νόμοι είναι πολύ αυστηροί όσο αναφορά την κοινή θέα ενός γυμνού γυναικείου σώματος. Τόσο αυστηροί, που ακόμα και στα έντυπα και περιοδικά, υπάρχει λογοκρισία. Τελευταίο παράδειγμα, τα εξώφυλλα από τα άλμπουμ της γνωστής τραγουδίστριας Mariah Carey, που σύμφωνα με κάποιους, έχουν υποστεί το απαραίτητο φωτό-μοντάζ ώστε να έχουν μια πιο σεμνή εμφάνιση. Μπορεί βέβαια να πρόκειται για φάρσα, αφού δεν υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες πληροφορίες, αλλά είναι μια ενδιαφέρουσα άποψη έτσι κι αλλιώς για την εμφάνιση που θα είχαν οι "άσεμνες" φωτογραφίες, εάν χρειάζονταν να λογοκριθούν.
















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com