Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

8/30/2010 04:05:00 μ.μ.

Αναγνωρίζεις αυτόν τον άντρα?

Αναρτήθηκε από Anna-Maria Nomikou

Να δεις που τον ξέρω.. που τον ξέρω..

Σίγουρα τον ξέρετε. Αλλά μάλλον σας δυσκολεύει η μεταμφίεση που αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του.Ας το πάρει το ποτάμι λοιπόν.
Πρόκειται για την πολύ γνωστή ηθοποιό Angelina Jolie’s! για το ρόλο της στην ταινία SALT. Μάλιστα οι κακές γλωσσούλες λένε ότι ακόμα και ο Brad Pitt αρνήθηκε να την φιλήσει μ΄αυτήν την εμφάνιση. (δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο). Ακόμα και ο γιος της, ο Maddox είχε πρόβλημα αφού δεν την αναγνώρισε παρά μόνο όταν του μίλησε και κατάλαβε από την φωνή της, ότι είναι η μητέρα του.Εάν ήταν άντρας η Angelina Jolie’s πολύ πιθανόν να είχε αυτήν την εμφάνιση, αφού μοιάζει πάρα πολύ με τον αδελφό της James Haven. Δεν συμφωνείτε;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com