Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/13/2010 01:28:00 μ.μ.

YouTube: το πέρασμα στην εποχή του 4Κ

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Το YouTube κάνει με σταθερά βήματα το πέρασμά του στο μέλλον με την υποστήριξη περιεχομένου 4K. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη στιγμή που το YouTube υιοθέτησε το HD ως περιεχόμενο θέασης των βίντεο στο δημοφιλές site. Όπως ανακοίνωσε η ιστοσελίδα, αυτή η εποχή θα ανήκει σύντομα στο παρελθόν αφού σκοπεύει να κάνει, με σταθερά βήματα, το πέρασμά της στο μέλλον. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, VidCon 2010, το YouTube ανακοίνωσε και επίσημα την υποστήριξη για βίντεο, τα οποία έχουν καταγραφεί σε ανάλυση 4K. Το 4K αναφέρεται στο μήκος των βίντεο, τα οποία έχουν ανάλυση 4.096 x 2.304 pixels. Έτσι, η πιο διάσημη βίντεο-ιστοσελίδα στον κόσμο, προσφέρει πλέον ανάλυση που κυμαίνεται από τα "360p έως τα 4.096p". Παρά το ότι οι άνθρωποι που έχουν πρόσβαση σε 4K κάμερες ή προτζέκτορες, είναι ελάχιστοι, λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους τους, το γεγονός παραμένει ότι το YouTube κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά συστήνοντας αυτή τη νέα ανάλυση. Με την προϋπόθεση ότι έχετε σύνδεση στο Internet σε αρκετά μεγάλη ταχύτητα, μπορείτε να απολαύσετε και εσείς τα νέα βίντεο στα 4K σε αυτή τη λίστα.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com