Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/07/2010 02:15:00 μ.μ.

Ο Ιησούς στο Google Earth

Αναρτήθηκε από bloggeridis

http://news247.gr/kosmos/paraksena/article395207.ece/BINARY/original/exo.jpg

Τη μορφή του Ιησού σε χορτολιβαδική έκταση, αντίκρυσε ο 26χρονος Ζακ ΈΒανς, ο οποίος έψαχνε προορισμό για τις διακοπές του, μέσω της εφαρμογής google earth.


Ο Ζακ που κατοικεί, στο Σουθάπτον, δήλωσε “Δεν είμαι βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος, ώστε να αναζητώ τις μορφές του Ιησού ή της Παναγίας οπουδήποτε, ωστόσο αυτό είναι πασιφανές”. Σημειώνεται πως δεν είναι λίγοι εκείνοι, που υποστηρίζουν κατά καιρούς, ότι έχουν δει το πρόσωπο του Χριστού.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η 38χρονη νοσοκόμα, Άλεξ Κότον , ανέφερε πως είδε τη μορφή του σε σωλήνα αποχέτευσης, ενώ ο 22χρονος Tόμπι Έλες, από το Μάντσεστερ είπε πως την είδε στο τηγάνι του, που έπιασε φωτιά.

Παρόμοια περιστατικά έχουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κάποιος υποστήριξε πως είδε τον Ιησού σε σίδερο.

Κάποιος άλλος στη Σκωτία, ανέφερε πως η μορφή του ήταν ξεκάθαρα σχηματισμένη σε πόρτα τουαλέτας, σε κατάστημα με οικιακά είδη.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com