Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/16/2010 08:28:00 μ.μ.

Τα ακριβότερα φαγητά και ποτά στον κόσμο!

Αναρτήθηκε από Unknown

Θαυμάστε τα αλλά αν θέλετε να τα δοκιμάσετε πρέπει να πληρώσετε ακριβά!

Το ακριβότερο επιδόρπιο στον κόσμο – ένα παγωτό 800. Αποτελείται από 5 scoops του πλουσιότερου παγωτού βανίλιας, το Tahitian, από βανίλια της Μαδαγασκάρης, 23K χρυσό φύλλο και μια από τις ακριβότερες σοκολάτες στον κόσμο, την Amedei Porceleana.

.
Wray Nephew White Overproof Rum. Το μόνο υψηλής αντοχής ρούμι στον κόσμο, που εμφιαλώθηκε το 1940. Μόνο τέσσερα μπουκάλια παραμένουν στην τιμή των 42.000!


Ομελέτα από το εστιατόριο LE Parker Meridien στη Νέα Υόρκη. Η ομελέτα αξίας 800 αποτελείται από 10 ουγγιές του χαβιαριού sevruga, ολόκληρο αστακό, και έξι αυγά

La Bonnotte - γαλλική πατάτα. Το κόστος ενός ενιαίου χιλιογράμμου μπορεί να φθάσει τα 390 δεδομένου ότι αυτός ο τύπος πατάτας έχει έλλειψη.




Χαβιάρι Iranian. Το πολυτελές χαβιάρι προέρχεται από τον παλαιότερο επιζώντα της εποχής των δεινοσαύρων. Αξίζει περισσότερο από €3900 ανά χιλιόγραμμο στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Club sandwich από το Essen aka von Essen Platinum Club Sandwich. Κοστίζει σχεδόν 160 ευρώ.



Η ακριβότερη σαμπάνια στον κόσμο είναι η Perrier Jouet Belle Epoque Blanc de Blanc, φτιαγμένη από ειδικά επιλεγμένα σταφύλια, και πωλείτε στην τιμή των €1200 ανά μπουκάλα.


Ουίσκυ Macallal. Με μόνο 85 μπουκάλια να υπάρχουν παγκοσμίως η αξία μιας φιάλης ανέρχεται στην εκπληκτική τιμή των 30.000!


Saffron, ένα καρύκευμα που προέρχεται από το λουλούδι σαφρανίου. Η αξία του καρυκεύματος ανέρχεται από €390 σε €3900 ανά χιλιόγραμμο.


Η ακριβότερη πίτσα στον κόσμο, που εκτιμάται σε 8300 ευρώ μπορεί να δοκιμαστεί στην Ιταλία. Έχει διάμετρο 20cm και αποτελείται από χαβιάρι, αστακό και ένα σπάνιο κονιάκ, το Louis XIII Remy Martin.




Macadamia nut. Το κόστος ενός χιλιογράμμου αυτών των καρυδιών υπερβαίνει τα €30


Kopi Luwak. Καφές που προέρχεται από το ινδονησιακό νησί Sumatra και η συνολική ετήσια παραγωγή είναι μόνο περίπου 500 λίβρες. Γι αυτό η τιμή μιας λίβρας είναι περισσότερο από 200.


Tieguanyin. Κινεζικό πράσινο τσάι, το οποίο κοστίζει 1.700 Yuan (2300) ανά κιλό.


Chocopologie από Knipschildt. 2.000 ανά λίβρα, αυτή η χειροποίητη τρούφα σοκολάτας είναι διαθέσιμη μόνο εάν παραγγελθεί. Περιέχει μαύρη τρούφα και 70% κακάο Valrhona.


Το ακριβότερο κρέας στον κόσμο είναι ο τύπος βοδινού κρέατος που προέρχεται από τις αγελάδες Wagyu από την Ιαπωνία. 200 γραμμάρια κοστίζουν στην Ευρώπη περισσότερα από 80 ευρώ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com