Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/24/2010 12:55:00 μ.μ.

Βαλσαμωμένη μπύρα.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η ακριβότερη μπύρα του κόσμου, διατίθεται σε θήκες από βαλσαμωμένα ζώα, κάτι που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από τις φιλοζωϊκές οργανώσεις. Κοστίζει πάνω από 850 δολάρια και περιέχει απόσταγμα από καρπούς αγριοκυπαρισσιού.
Η πιο δυνατή μπύρα στον κόσμο μπορεί να γίνει δική σας με 855 δολάρια, καθώς περιέχει έλαια από αγροκυπαρίσι, από τα ψηλά βουνά της Σκωτίας, αλλά -το πλέον περίεργο- εμφιαλώνεται μέσα σε μπουκάλια τοποθετημένα σε βαλσαμωμένα ζώα!
Η ξανθιά Βελγική μπύρα με 55% αλκοόλ, φέρει το όνομα The End of History. Κατασκευασμένη από την BrewDog, που έχει τη βάση της στη Σκωτία, η μπύρα είναι εμποτισμένη με φρέσκο άρκευθο και τσουκνίδες από τα βουνά της Σκωτίας και αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας μια ακραία τεχνική κατάψυξης.

Όπως δήλωσε ο συνιδρυτής της εταιρείας Τζέιμς Γουάτ "αυτή η μπύρα θα σας κάνει να ξεχάσετε όλες τις άλλες μπύρες". Η εταιρεία έχει δεχθεί σκληρή κριτική από φιλοζωικές οργανώσεις οι οποίες διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την αποτρόπαια κίνηση. "Είναι ανούσιο να χρησιμοποιεί κανείς νεκρά ζώα, τη στιγμή που θα έπρεπε να εξυμνούμε τα ζωντανά" υποστηρίζουν χαρακτηρίζοντας την ιδέα διαστροφική.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com