Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/31/2010 10:26:00 π.μ.

Συνταξιούχος μούμια!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Έρευνα για να διαπιστωθεί κατά πόσο η οικογένεια του γηραιότερου άνδρα του Τόκιο, ο οποίος φαίνεται ότι είχε πεθάνει εδώ και δεκαετίες, τον κρατούσε νεκρό στο σπίτι για να παίρνει τη σύνταξη του, έχει ξεκινήσει η αστυνομία της ιαπωνικής πρωτεύουσας, όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης.Στελέχη της δημοτικής αρχής της πόλης, πήγαν να επισκεφθούν τον Σόιγκεν Κάτο, ο οποίος εμφανιζόταν στα αρχεία της πόλης, ως ο «γηραιότερος άνδρας κάτοικος» της, για να τον συγχαρούν για τα 111α γενέθλια του, αλλά ανακάλυψαν ότι είχε πεθάνει εδώ και πάνω από 30 χρόνια.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τα συγκεκριμένα στελέχη προσπαθούσαν επί πολύ καιρό να συναντήσουν τον γεννημένο στις 22 Ιουλίου 1899 Κάτο, αλλά τα μέλη της οικογένειας του, τους εμπόδιζαν λέγοντας ότι δεν θέλει να βλέπει κανέναν ή ότι βρίσκεται στην επαρχία Γκίφου.

Αυτό προκάλεσε υποψίες στις αρχές και ζητήθηκε η βοήθεια της αστυνομίας, η οποία την περασμένη Τετάρτη, μπήκε δια της βίας στο σπίτι και βρήκε ένα μουμιοποιημένο πτώμα στο κρεβάτι.

Η νεκροψία που έγινε δεν μπόρεσε να συνεισφέρει στη διαπίστωση των αιτίων ή του χρόνου του θανάτου του Κάτο, αλλά από τη στιγμή που η τελευταία εφημερίδα που βρέθηκε στο δωμάτιο ήταν της 5ης Νοεμβρίου 1978, και σύμφωνα με τα οικογενειακά αρχεία, είναι πολύ πιθανό να πέθανε περίπου εκείνο τον καιρό, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι συγγενείς του Κάτο, είπαν στην αστυνομία ότι τον κράτησαν στο δωμάτιο για περίπου 30 χρόνια καθώς ο ίδιος ήθελε να είναι «ένας ζωντανός Βούδας».

Η οικονομική εφημερίδα Nikkei γράφει ότι το σύνολο των συνταξιοδοτικών καταβολών στον Κάτο ήταν 9,5 εκ. γεν, δηλαδή περίπου 84.700 ευρώ, από τα οποία, περίπου τα 6,1 εκ. γεν, (54.400 ευρώ) δεν υπήρχαν πλέον στο λογαριασμό.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com