Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/16/2010 01:47:00 μ.μ.

81χρονη κυνηγούσε τον νεαρό εραστή της με 164 km

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Με 164 χιλιόμετρα την ώρα πιάστηκε να οδηγεί μια 81χρονη Αυστραλή. Όπως ανέφεραν αστυνομικοί έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και δεν άκουγε τις σειρήνες του περιπολικού, που την κυνηγούσε επί τέσσερα χιλιόμετρα μέχρι να καταφέρει να την κάνει να σταματήσει. Προσπαθούσε, είπε, να μη χάσει από τα μάτια της, τον νεαρό εραστή της ο οποίος ήταν μπροστά της. «Περάσαμε το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα μαζί και φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος. Θα οδηγώ, έστω και αν χρειαστεί να πάρω άλλο αυτοκίνητο», είπε η 81χρονη, προσθέτοντας ότι τίποτε δεν θα τη χωρίσει από τον νεαρό εραστή της, ο οποίος έχει λιγότερα από τα μισά χρόνια της! Η αστυνομία έκανε γνωστό ότι θα προσπαθήσει να της πάρει την άδεια λόγω ηλικίας, αλλά και επικίνδυνης οδήγησης. Θα υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι υπερέβη το όριο της επιτρεπόμενης ταχύτητας, ότι οδηγούσε επικίνδυνα και δεν συμμορφώθηκε με την εντολή να μη βγαίνει πέραν των 30 χιλιομέτρων έξω από την περιοχή Heathcote όπου ζει.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com