Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/01/2010 11:49:00 π.μ.

Τρώει 8000 θερμίδες χωρίς να βάζει γραμμάριο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η 21 ετών γυναίκα Lizzie Velasquez ζυγίζει μόλις 25 κιλά και παρόλα αυτά δεν πάσχει από ανορεξία, ούτε φυσικά ακολουθεί κάποια αυστηρή δίαιτα. Μια μυστηριώδης ασθένεια είναι υπεύθυνη για το σχεδόν καθόλου λίπος στο σώμα σας.
Είναι υποχρεωμένη να τρώει κάθε μέρα, συνολικά έως και 8.000 θερμίδες, χωρίς όμως να βάλει ούτε γραμμάριο, αλλά απαραίτητες για την υγεία της. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τρώει κάθε 15-20 λεπτά μικρές δόσεις από τσιπ, γλυκά, σοκολάτες, πίτσες, πίτες, λουκουμάδες, παγωτό, κριτσίνια και κράκερ από το πρωί ως το βράδυ.
Η Lizzie γεννήθηκε πρόωρα και ζύγιζε λιγότερο από 1.200 γραμμάρια, λόγο απουσίας αμνιακού υγρού στη μήτρα της μητέρας της. Οι γιατροί προσπαθούν να ανακαλύψουν τι ακριβώς πήγε λάθος και πως θα μπορέσουν να θεραπεύσουν την άτυχη κοπέλα. Στην αρχή πίστεψαν ότι υπεύθυνη είναι μια γενετική ανωμαλία που ονομάζεται σύνδρομο Barsy, το οποίο όμως επηρεάζει και τις πνευματικές δυνατότητες του ατόμου, πράγμα που δεν ισχύει με την Lizzie.
Τώρα θεωρείται πιο πιθανό να πάσχει από μια γενετική διαταραχή η οποία ονομάζεται πρόωρη γήρανση και προκαλεί συμπτώματα έλλειψης λίπους στο σώμα και το πρόσωπο. Όμως η Lizzie είναι 21 ετών (ηλικία που σπάνια φτάνουν τα άτομα με την νόσο αυτή), και είναι σε πολύ καλή υγεία, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά (εκτός φυσικά από την εμφάνιση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com