Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

7/29/2010 01:31:00 μ.μ.

Ασφάλιστρα 17.000 λιρών!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ο μαθητευόμενος οδηγός James Hayes που κλείνει τα 17 του χρόνια την επόμενη βδομάδα πρέπει να δουλέψει σκληρά όλο το καλοκαίρι για να πληρώσει τα τσουχτερά ασφάλιστρα του αυτοκινήτου του αφού καλείται να πληρώσει 17.000 λίρες για το μόλις 2.000 λιρών Corsa του!Η περίπτωσή του αντανακλά το γεγονός ότι οι ασφαλιστές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερα απαγορευτικά ασφάλιστρα σαν όπλο για να αντιμετωπίσουν τους νεαρούς οδηγούς που συχνά είναι απρόσεκτοι και εμπλέκονται σε ατυχήματα θέτοντας τη ζωή τόσο των ίδιων όσο και των άλλων σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την Brake οργανισμό σχετικά με τη οδική ασφάλεια στη Βρετανία, οι άνδρες ηλικίας 17-20 ετών τείνουν κατά 10 φορές περισσότερο να σκοτωθούν ή να τραυματιστούν σοβαρά σε αυτοκινητιστικό, ενώ ένας στους πέντε νέους οδηγούς τρακάρει μέσα σε έξι μήνες από τότε που θα αρχίσει να οδηγεί.

Μάλιστα η αδυναμία των ασφαλιστικών εταιρειών να προσφέρουν λογικές τιμές οφείλεται στην έξαρση των ανασφάλιστων αυτοκινήτων μιας και οι νεαροί οδηγοί αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο κόστος.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com