Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

6/14/2010 06:28:00 μ.μ.

Πόστερ για το FIFA World Cup 2010 από το ESPN (32 φωτογραφίες)

Αναρτήθηκε από bloggeridis

All-32-Nations
Το 19ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει. Το ESPN κυκλοφόρησε πρόσφατα μια διαφημιστική καμπάνια με τη μορφή καλλιτεχνικών αφισών και για τις 32 χώρες που εκπροσωπούνται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δείτε τις αφίσες και πείτε μου... έχω άδικο που υποστηρίζω ότι η δική μας είναι η καλύτερη?!
Algeria
South-Africa
Italy
Mexico
Brazil
France
England
South-Korea
Argentina
New-Zealand
Spain
Honduras
USA
Switzerland
Greece
Uruguay
Slovenia
Denmark
Serbia
Ivory-Coast
Chile
Ghana
Paraguay
Netherlands
Japan
Slovakia
Australia
Cameroon
North-Korea
Germany
Portugal
Nigeria1

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com