Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

6/11/2010 11:55:00 π.μ.

Η μαγική φωτογραφία!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένα ζευγάρι, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που θα προβάλλουν στους καλεσμένους τους την ημέρα του γάμου τους ανακάλυψαν, πώς όταν ήταν παιδιά, είχαν φωτογραφηθεί μαζί στην Disney LandΟι φωτογραφίες πάντα μας έφερναν αντιμέτωπους με αλησμόνητες στιγμές του παρελθόντος, εικόνες από τη νεότερη ηλικία μας και ίσως παλιότερες ερωτικές μας περιπέτειες.

Για ένα ζευγάρι Ελληνοαμερικανών όμως, οι προσωπικές φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία, αποτέλεσαν σημάδι για να καταλάβουν ότι ο έρωτας τους είναι καρμικός.

Ο Alex και η Donna Voutsinas - ένα πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζευγάρι που κατοικεί μόνιμα στο Μόντρεαλ του Καναδά - συγκέντρωναν φωτογραφίες για να τις προβάλλουν στους καλεσμένους τους, την ημέρα τελετής του γάμου τους.

Ανατρέχοντας χρόνια πίσω, όταν ακόμη ήταν στην ηλικία των περίπου 5 ετών, ο Αlex συνειδητοποίησε έκπληκτος ότι σε φωτογραφία της μελλοντικής συζύγου του που είχε τραβηχτεί παρέα με τον Μickey στη Disney Land διακρίνονταν καθαρά στο φόντο ο πατέρας του να κάνει βόλτα με καρότσι τον ίδιο τον Alex. (Δείτε εδώ το βίντεο)

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Alex επισκέφτηκε το πατρικό του σπίτι, προκειμένου να διαπιστώσει από τα οικογενειακά τους άλμπουμ εάν υπήρχαν φωτογραφίες τραβηγμένες από το ίδιο μέρος.

Πράγματι, υπήρχε φωτογραφικό υλικό που επιβεβαίωνε την συμπαρουσία του στο ίδιο πάρκο, την ίδια ημέρα που ο Alex και ο πατέρας του φορούσαν τα ίδια ρούχα, με εκείνα των φωτογραφιών της συζύγου του Donna.

Το ακόμα πιο αξιοπερίεργο είναι ότι τη στιγμή της λήψης της φωτογραφίας, ο Alex και η Donna ζούσαν σε διαφορετικές χώρες, ο ένας στο Μόντρεαλ και η Donna στη Φλόριντα, όταν τελικά μετά από περίπου 20χρόνια συναντήθηκαν σε κοινό εργασιακό χώρο και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, αποτελώντας άλλη μία από τις ιστορίες επιτυχίας του Έρωτα.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com