Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

6/10/2010 01:23:00 μ.μ.

Σοκ με 3χρονη στην Κίνα

Αναρτήθηκε από fenomeno69

kinezaki+copy

Η τρίχρονη Γία Γίεν από την Κίνα έχει μυστηριωδώς εθιστεί στο κάπνισμα και το ποτό μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Η μικρή ζει σ’ ένα καταφύγιο με τους γονείς της, που συλλέγουν και πωλούν σκουπίδια για να μπορούν να επιβιώσουν. Η μητέρα της εξήγησε ότι το κοριτσάκι είχε χτυπήσει πέρσι όταν ένα βάν τρέχοντας έπεσε πάνω της. Από θαύμα έζησε λένε οι γιατροί του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση. Μετά από επίμονες προσπάθειες κατάφεραν να τη σταθεροποιήσουν. Ξύπνησε από το κώμα μετά από μια εβδομάδα και βγήκε από το νοσοκομείο δυο μήνες αργότερα. Τότε ήταν που η μητέρα της την είδε κρυφά να κλέβει από το πακέτο των τσιγάρων του πατέρα της και να καπνίζει. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό… Η Γία σήμερα είναι εθισμένη και στο ποτό καθώς όπως λένε οι γονείς της ακόμα και αν πιει 3 ποτηράκια μπύρα είναι νηφάλια...

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com