Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Lap dancing και κινηματογράφος ίσον λεφτά. Ποιος δεν θέλει να παρακολουθήσει τις πιο σέξι ηθοποιούς να βγάζουν τα ρούχα τους και να λικνίζουν τους γοφούς τους; Γι' αυτό και σας παρουσιάζω 10 από τα καλύτερα στριπτίζ που είδαμε στην μεγάλη οθόνη.

10. Λούσι Λιού, Κάμερον Ντίαζ και Ντριου Μπάριμορ στο «Charlie’s Angels»
Η Ντριου Μπάριμορ δεν φημίζεται για το σεξ απίλ της. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την Λούσι Λιού και την Κάμερον Ντιαζ. Το θέμα είναι ότι η ταινία προσφέρει σέξι σκηνές για όλα τα γούστα, ώστε κανείς να μην μείνει παραπονεμένος.


9.Νάταλι Πόρτμαν στο «Closer»
Το πρώην κορίτσι από το «Leon» μεγάλωσε και δείχνει ίσως για πρώτη- και ελπίζουμε όχι και τελευταία- φορά, τις «υποκριτικές» της ικανότητες σε κάτι που δεν το συνηθίζει. Η βασίλισσα Αμιντάλα, από απλά ένα όμορφο πρόσωπο, έγινε γυναίκα.


8.Τζέσικα Άλμπα στο «Sin City»
Μπορεί εδώ να μην δείχνει και πολλά, αλλά μόνο και μόνο να βλέπεις μία από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως να κρατάει λάσο είναι αρκετό. Ποιος χρειάζεται το γυμνό, όταν έχει την Τζέσικα Άλμπα να κουνάει τους γοφούς της, μέσα σε δερμάτινο, κολλητό παντελόνι;


7.Πενέλοπε Κρουζ στο «Chromophobia»
Η ταινία δεν είναι πολύ γνωστή στα μέρη μας, αν και βλέποντας τη σκηνή της Ισπανίδας Πενέλοπε, αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχει εκτιμηθεί όπως της αξίζει πραγματικά.


6.Βανέσσα Φερλίτο στο «Death Proof»
Μπορεί το φιλμ του Ταραντίνο να μην τα πήγε καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η σκηνή του αισθησιακού χορού της Βανέσσα Φερλίτο αποτελεί έναν από τους λόγους για την κακή κριτική της ταινίας. Αντιθέτως...


5.Ντέμι Μουρ στο «Striptease»
Υποθέτουμε ότι ο Άστον Κούτσερ θα ερωτεύτηκε την Ντέμι Μουρ πολλά χρόνια νωρίτερα από τη γνωριμία τους, βλέποντας στο σινεμά το «Striptease». Έτσι τουλάχιστον δικαιολογείται η επιλογή του να παντρευτεί την, κατά 15 χρόνια μεγαλύτερη του και πρώην σύζυγο του Μπρους Ουίλις.


4.Σάλμα Χάγιεκ στο «From Dusk till Dawn»
Για μια ακόμη φορά ο Ροντρίγκες και ο Ταραντίνο αποδεικνύουν ότι ξέρουν να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τα προσόντα των πρωταγωνιστριών τους. Μια από τις πιο σέξι παρουσίες του σινεμά σε αισθησιακό χορό που περιλαμβάνει ένα…φίδι.


3. Ρεμπέκα Ρομίν στο «Femme Fatale»
Ο Μπράιαν ντε Πάλμα ήξερε τι έκανε όταν έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρώην κυρία Τζον Στάμος. Αν ήμαστε στη θέση του συμπατριώτη μας, δεν θα την είχαμε αφήσει να ξεφύγει έτσι εύκολα.


2. Κιμ Μπάσιντζερ στο «9 1/2 Weeks»
Η απόλυτη έννοια του στριπτίζ. Όταν σκέφτεσαι αυτήν την λέξη, το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό είναι το τραγούδι του Τζο Κόκερ και η απόλυτη ξανθιά σταρ των ‘80’s, να γδύνεται μπροστά στον Μίκι Ρουρκ. Τέλος.


1. Τζέιμι Λι Κέρτις στο «True Lies»
Η Τζέιμι Λι Κέρτις στα καλύτερα της. Το σώμα της δεν παίζεται, το στυλ της αξεπέραστο. Η σκηνή αυτή έχει περάσει δικαίως στην ιστορία, ως μια από τις πιο σέξι σκηνές του κινηματογράφου.

πηγή : [link]

3 σχόλια:

monoaris είπε...

ksexasate tin koryfaia Rose McGowan sto planet terror...

Ανώνυμος είπε...

vrite kai alla tetia!!!

bloggeridis είπε...

Αν δεν κάνω λάθος, το συγκεκριμένο Striptease της Rose McGowan, ήταν στους τίτλους έναρξης της ταινίας και εκτός του ότι εμφανίζει συνέχεια γράμματα στην οθόνη, η κινηματογράφηση ήταν τόσο χάλια, κατά την γνώμη μου, (απότομα κοψίματα, γρήγορη κίνηση της κάμερα, αντιαισθητικά ζουμ κ.λ.π.) που πιστεύω ότι έθαψε την όλη φιλότιμη προσπάθεια της Rose να κάνει ένα αισθησιακό χορό.

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com