Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/12/2010 01:29:00 μ.μ.

Τέλος η υποστήριξη για Windows 2000 και XP SP2

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διακόψει την υποστήριξη για τα Windows 2000 και XP SP2.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, η Microsoft δίνει τέλος στην υποστήριξη των παλαιότερων λειτουργικών της συστημάτων. Βέβαια, οι χρήστες των XP μπορούν να παρατείνουν την υποστήριξη αναβαθμίζοντας το OS τους στο SP3. Το ίδιο προνόμιο δεν ισχύει, όμως και για τους χρήστες των Windows 2000, οι οποίοι από τις 13 Ιουλίου θα αναγκαστούν να ζήσουν χωρίς υποστήριξη. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε τα 2000, θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας σε κάποια πιο πρόσφατη έκδοση των Windows. Από την άλλη, οι χρήστες των XP μπορούν εύκολα να κάνουν την αναβάθμιση στο SP3, μέσω του Windows Update Utility του Internet Explorer. Επίσης, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι αν χρησιμοποιείτε τα Windows Vista χωρίς να έχετε εγκατεστημένο κάποιο από τα service packs, η Microsoft έχει ήδη διακόψει την υποστήριξη από τις 13 Απριλίου. Αυτό που θα χρειαστεί vα κάνετε είναι να αναβαθμίσετε το λειτουργικό σας δωρεάν στο SP2 ώστε να συνεχιστεί η υποστήριξη της Microsoft.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com