Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Οι υπεύθυνοι της αυτοκινητοβιομηχανίας Volvo, είχαν μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν σε μια επίδειξη τύπου, το νέο αυτόματο σύστημα αποφυγής σύγκρουσης, δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Η Volvo είχε κανονίσει μια επίδειξη με φωτογράφους και δημοσιογράφους για να δουν το νέο χαρακτηριστικό ασφάλειάς τους σε δράση.

Η τεχνολογία λειτουργεί με τη χρήση ενός αισθητήρα στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου ο οποίος υπολογίζει εάν υπάρχει κίνδυνος πρόσκρουσης και ενεργοποιεί αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου, αποφεύγοντας την πρόσκρουση. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η θεωρία. Δυστυχώς η επίδειξη δεν πήγε σύμφωνα με τα σχέδια των κατασκευαστών και όπως μπορείτε να δείτε και από το παρακάτω βίντεο, το αυτοκίνητο "καρφώθηκε" στο πίσω μέρος ενός φορτηγού που κανονικά θα έπρεπε να είχε αποφύγει σταματώντας μερικά εκατοστά πίσω του.

Ένας εκπρόσωπος της Volvo δήλωσε ότι το ατύχημα είχε προκληθεί από ανθρώπινο λάθος και όχι από πρόβλημα με το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com