Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/22/2010 09:55:00 π.μ.

Το πορτρέτο του Vincent Van Gogh's φτιαγμένο με μπλουζάκια πόλο!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Μια γιγαντιαία αναπαραγωγή του διάσημου πίνακα του Vincent Van Gogh's με την προσωπογραφία του ιδίου, παρουσιάστηκε από τις 10 έως τις 16 Μαίου στο λόμπι του κτηρίου Marunouchi, κοντά στο σταθμό του Τόκιο, η οποία κατασκευάστηκε από μπλουζάκια πόλο.
Το 10 Χ 10 μέτρα μωσαϊκό, δημιουργήθηκε από 2070 μπλουζάκια πόλο, 24 διαφορετικών χρωμάτων. Η μοναδική δημιουργία είναι μέρος μιας εκστρατείας της εταιρείας Onward Kashiyama Co με έδρα το Τόκιο, που κατασκευάζει ρούχα χρησιμοποιώντας χρώματα ζωγραφικής για τα σχέδια στα μπλουζάκια της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com