Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/24/2010 07:03:00 μ.μ.

Το Playstation τα κάνει όλα!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Ένας τρόφιμος των φυλακών στο Δυτικό Έσσεξ έκανε τατουάζ στους συγκρατούμενους του με τη… κονσόλα του playstation! Όσο περίεργο και εάν σας ακούγεται αυτό ο εν λόγω κρατούμενος είχε καταφέρει να τροποποιήσει τη κονσόλα του παιχνιδιού προσθέτοντας ένα είδος στυλό διαρκείας με αιχμηρή άκρη για να μπορεί να το βουτάει στο μελάνι.

tattooo

Η αυτοσχέδια μηχανή τατουάζ βρέθηκε μετά από τυπικό έλεγχο στο δωμάτιό του μαζί με ένα περιοδικό για τατουάζ. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι βλέποντας την ...εφεύρεση και αν και οι ίδιοι αρνούνται ότι ο κρατούμενος χρέωνε τους άλλους τροφίμους για τις υπηρεσίες του, ανεπίσημες πηγές υποστηρίζουν το αντίθετο.

tattoo

Όπως δηλώνει ανώνυμη πηγή "όταν το έθετε σε λειτουργία ήταν απίστευτη η ομοιότητα με το πραγματικό μηχάνημα για τατουάζ αν και απορώ ποιος θα εμπιστευόταν ένα τέτοιο μηχάνημα". Οι αρχές δεν τιμώρησαν τον ευφυή κρατούμενο αλλά επέστησαν την προσοχή στους φύλακες για εντατικότερους ελέγχους. Η συγκεκριμένη φυλακή αριθμεί 426 κρατούμενους οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιούν παιχνιδομηχανές όπως είναι το playstation 1 και το 2 αλλά όχι το playstation 3 γιατί μέσω αυτού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ κάτι που απαγορεύεται.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com