Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/18/2010 09:32:00 π.μ.

Μετατρέψτε την παλιά σας LCD οθόνη σε Touch monitor.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Οι οθόνες αφής στο παρελθόν, ήταν είδος πολυτελείας και συχνά η μετατροπή μιας απλής οθόνης σε οθόνη αφής, ήταν πολυέξοδη και χρονοβόρα διαδικασία. Σήμερα όμως που οι οθόνες αφής έχουν εξαπλωθεί σχεδόν παντού (και ειδικά στα κινητά τηλεφώνα), το να μετατρέψετε μια απλή οθόνη, σε Touch monitor είναι μια απλή και εύκολη υπόθεση. Ο λόγος για το Albatron EM215, το οποίο προσαρμόζεται στην οθόνη σας και αλλάξει τον τρόπο που χειρίζεστε τον υπολογιστή σας.
Μερικά από τα χαρακτηριστικά του EM215:
1. EM215 is the first external touch module that designed for multimedia LCD monitor by its 16:9 aspect ratio.
2. Tool & driver free; easy to install.
3. Supports Windows standard gestures.
4. No need to use specific stylus, user can input touch signal by finger, pen or ruler as stylus. Even when wearing glove, user can still use touch function.
5. Optical touch structure; ultra durable & extreme accurate.
6. Covered with tempered glass, scratch free.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com