Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/07/2010 03:45:00 μ.μ.

Η πρώτη Full LED 3D τηλεόραση από την LG

Αναρτήθηκε από fenomeno69

LX9500 GLASSES

Η LG Electronics παρουσιάζει τη νέα LX9500, την πρώτη Full LED 3D τηλεόραση παγκοσμίως. Η LX9500 βασίζεται στον πρωτοποριακό INFINIA σχεδιασμό της LG και διακρίθηκε στη φετινή έκθεση CES, αποσπώντας μεταξύ άλλων και το βραβείο "Reddot Design Award 2010". Η νέα Full LED 3D τηλεόραση της LG προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και κορυφαία ποιότητα εικόνας, προσκαλώντας τους καταναλωτές να βρεθούν στην καρδιά της δράσης και να βιώσουν μια νέα τρισδιάστατη εμπειρία. Η LX9500 αξιοποιεί την τεχνολογία "active panel" για τρισδιάστατη θέαση, με τη χρήση γυαλιών με ενεργά κλείστρα για τρισδιάστατη απεικόνιση. Τα γυαλιά ενεργών κλείστρων προσθέτουν βάθος στην εικόνα και προσφέρουν άριστη 3D αίσθηση, καθώς ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται σε συγχρονισμό με τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, μπλοκάροντας ταχύτατα την εικόνα πρώτα στο ένα μάτι και μετά στο άλλο. Επιπλέον, η LX9500 είναι η μοναδική 3D τηλεόραση που ενσωματώνει διπλό πομπό υπέρυθρων (IR Emitter), που στέλνει σήμα στα γυαλιά για τον απόλυτο συγχρονισμό με την τηλεόραση, εξασφαλίζοντας ότι οι καταναλωτές απολαμβάνουν την τρισδιάστατη εμπειρία με ευρύτερη γωνία θέασης και από μεγαλύτερη απόσταση. Τα ενεργά 3D γυαλιά είναι ιδιαίτερα άνετα και μπορούν να φορεθούν για εκτεταμένη χρονική περίοδο, ενώ έχουν τη δυνατότητα να επαναφορτιστούν μέσω USB, προσφέροντας έως και 40 ώρες απρόσκοπτης θέασης.

Ως η πρώτη Full LED 3D τηλεόραση παγκοσμίως, η LX9500 ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού, όπου η Full LED οθόνη φωτίζεται απευθείας από μια συστοιχία LED στο πίσω μέρος της, προσφέροντας υψηλότερη ποιότητα εικόνας, με εξαιρετική φωτεινότητα και μεγαλύτερη ευκρίνεια. Επιπλέον, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία TruMotion 400Hz της LX9500, μειώνεται στο μέγιστο το φαινόμενο "crosstalk", ενώ ο δυναμικός λόγος αντίθεσης 10.000.000:1 βελτιώνει ακόμη περισσότερο την τρισδιάστατη απεικόνιση, μεταφέροντας τον θεατή στην καρδιά της δράσης για μια αξέχαστη εμπειρία θέασης.

Παράλληλα, ο βραβευμένος σχεδιασμός INFINIA της LX9500 στοχεύει στη δημιουργία της απόλυτης τρισδιάστατης εμπειρίας, ακριβώς όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά της. Η LX9500 διαθέτει λείο φινίρισμα με βάθος 22,3 χιλ. και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης που φτάνει μόλις τα 16 χιλ., προκειμένου να προσφέρει ακόμα πιο διευρυμένη απεικόνιση και τρισδιάστατες εικόνες που ουσιαστικά «ξεπηδούν» μέσα από την οθόνη. Χάρη στον ασυναγώνιστο σχεδιασμό της, η LX9500 απέσπασε φέτος το βραβείο Reddot Design Award -ένα από τα τρία κορυφαία βραβεία στην κατηγορία παγκοσμίως-, που αποτελεί ταυτόχρονα καθολικά αποδεκτό πρότυπο αναγνώρισης των προϊόντων με μοναδικό σχεδιασμό.

«Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η LX9500 προσφέρει μια ασύγκριτη τρισδιάστατη εμπειρία, όπου αντί απλά να βλέπετε τις σκηνές, μπορείτε πραγματικά να γίνετε μέρος τους», δήλωσε ο κ. Simon Kang, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Home Entertainment Company και συμπλήρωσε: «Μέσω των προηγμένων χαρακτηριστικών, όπως η τεχνολογία Full LED και ο σχεδιασμός INFINIA, στην LG ωθούμε ήδη τα τεχνολογικά όρια της τρισδιάστατης τεχνολογίας ένα βήμα παραπέρα. Σε συνδυασμό με τη νέα τηλεόραση, παρουσιάζουμε επίσης το τρισδιάστατο Blu-ray player και τον 3D προβολέα, στοχεύοντας να αποτελέσουμε παγκόσμιο ηγέτη στην τρισδιάστατη οικιακή ψυχαγωγία».

Η LX9500 προσφέρει κορυφαία επίπεδα ψυχαγωγίας, καθώς αναπαράγει απροβλημάτιστα περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας 2D, το οποίο βελτιστοποιείται περαιτέρω με τη χρήση της λειτουργίας "Spot Control" για ακόμα υψηλότερη ποιότητα εικόνας. Συμπληρωματικά, η νέα τηλεόραση της LG διαθέτει εύκολη συνδεσιμότητα με όλες τις συσκευές ήχου και εικόνας στο σπίτι, χάρη στην ασύρματη σύνδεση AV, ενώ η πλατφόρμα NetCastTM Entertainment Access προσφέρει τη δυνατότητα streaming περιεχομένου με ευρυζωνική σύνδεση Internet, ανοίγοντας «απεριόριστους» ορίζοντες online ψυχαγωγίας με την αναπαραγωγή βίντεο, ταινιών και μουσικής. Τέλος, ακόμη μια πρωτοπορία που εισάγει η LX9500, είναι η υποστήριξη της λειτουργίας Multi Picture Format (MPF), το παγκόσμιο πρότυπο για τις τρισδιάστατες εικόνες που επιτρέπει την αναπαραγωγή user created 3D περιεχομένου απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασης χωρίς τη χρήση Η/Υ.

Η LG Electronics δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 Pixel για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42'' και άνω. Η LX9500 αποτελεί το κορυφαίο μοντέλο της νέας επαναστατικής σειράς τηλεοράσεων INFINIA 3D TV της LG και συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία με τον αξεπέραστο σχεδιασμό προσφέροντας μια συναρπαστική τρισδιάστατη κινηματογραφική εμπειρία, γιατί Life's Good!


Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

  • 3D TV (Shutter glasses type)
  • Full LED Slim με Spot Control (Local Dimming)
  • Σχεδιασμός INFINIA Borderless
  • Ανάλυση Εικόνας Full HD 1080p
  • Δυναμικός λόγος αντίθεσης 10,000,000:1
  • Τεχνολογία TruMotion 400Hz
  • Wireless AV Link
  • DLNA ready Υποστήριξη MPF για 3D κάμερα
  • Πλατφόρμα NetCastTM
  • Δυνατότητα video calling με SkypeTM
  • Πιστοποίηση isf
  • Picture Wizard II
  • Crystal Gradation with Varying Light (Facet)
  • Invisible Speaker (10W + 10W + 5W)
  • Infinite Sound
  • Clear Voice II
  • USB 2.0 (HD DivX, MP3, JPEG, etc)
  • HDMI 1.4
  • Intelligent Sensor
  • Smart Energy Saving Plus
  • ECO Flower


Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com