Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/11/2010 06:34:00 μ.μ.

Μεγαλύτερες ταχύτητες στον Firefox 4

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Η Mozilla εργάζεται πυρετωδώς αυτό τον καιρό εν όψει της νέας έκδοσης του Firefox, η οποία αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Ο αντιπρόεδρος της εταιρείας Mike Beltzner είναι απολύτως ξεκάθαρος σε ό,τι έχει να κάνει με τις προτεραιότητες στον νέο Firefox: ο επερχόμενος browser έχει ως στόχο να βελτιώσει σημαντικά τις επιδόσεις του στην ταχύτητα. Η ταχύτητα περιλαμβάνει μια σειρά από επιμέρους διεργασίες. Η Mozilla φιλοδοξεί να βελτιώσει όλους τους τομείς του Firefox, μεταξύ άλλων το χρόνο που απαιτείται για την εκκίνησή του ή για την εμφάνιση μιας σελίδας, την απόκριση στις εντολές του χρήστη, καθώς και την ταχύτητα εκτέλεσης μέσω της JavaScript engine. Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Beltzner, "οι επιδόσεις είναι τεράστιο, τεράστιο, τεράστιο θέμα για εμάς. Εμείς είμαστε αυτοί που ανέβασαν τον πήχη και τώρα πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο". Οι αλλαγές στον Firefox 4 περιλαμβάνουν γρήγορα γραφικά μέσω της τεχνολογίας Direct2D, πιο καθαρό interface με ξεκάθαρα tabs, έκδοση 64-bit και υποστήριξη multitouch. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθεί η μάχη των browsers, εν όψει μάλιστα του Internet Explorer 9 και των νέων εκδόσεων του Chrome.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com