Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/22/2010 11:18:00 π.μ.

Coinmad - Ένας εναλακτικός τρόπος για τις online αγορές σας.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Υπάρχουν πολλές εκδοχές για τον τρόπο που μπορεί να γίνεται το ιδανικό shopping.

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί αρκετές νέες προτάσεις, κυρίως μέσω ίντερνετ, μέσω των οποίων δίνονται ευκαιρίες στο καταναλωτικό κοινό που στην κανονική ζωή δε θα μπορούσε να έχει!Ένας από τους πιο επιτυχημένους και διασκεδαστικούς τρόπους αγοράς και πώλησης, είναι σίγουρα ο διαδικτυακός πλειστηριασμός. 2 φίλοι λοιπόν, που χρησιμοποιούν παρόμοια site από τον πρώτο κιόλας καιρό, αναρωτήθηκαν πριν μερικά χρόνια, τι θα γινόταν αν αντί για αντικείμενα, ο κόσμος δημοπρατούσε τα χρήματά του online και όσοι ενδιαφέρονταν για αυτά, πόνταραν με αντικείμενα, προκειμένουν να τα εισπράξουν. Με λίγα λόγια σκέφτηκαν μια ανάποδη διαδικασία πλειστηριασμού, στην οποία δε θα ήξερες τι θα σου προτείνουν να αγοράσεις και η αξία θα είναι υποκειμενική!
Έτσι λοιπόν γεννήθηκε το Coinmad, μια εντελώς δωρεάν online υπηρεσία, που με βάση αυτή την κεντρική ιδέα, έχει στήσει τη δική της εναλλακτική θεωρία για το ιδανικό shopping. Πλέον δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες που εισάγουν εικονικά ποσά, να κάνουν μια σειρά από επιλογές για το τι είδους προσφορές θα δεχθούν ή να το αφήσουν εντελώς στην τύχη και να δεχθούν μέχρι και 100 προσφορές ανά ποσό!

Απ' την άλλη μεριά, η πώληση είναι μια αρκετά απλή διαδικασία, στην οποία το μόνο που χρειάζεται είναι να εισάγετε είτε με αυτόματο, είτε με χειροκίνητο τρόπο τα αντικείμενά σας, να δηλώσετε μια αξία και αυτά θα προσφέρονται αυτόματα σε άλλους χρήστες μέχρι να πουληθούν.

Ενδεικτικά, μερικά από τα online store που ήδη έχουν εισάγει μαζικά τα αντικείμενά τους στο Coinmad είναι η Pixmania, με καταστήματα ηλεκτρονικών συσκευών σε όλη την Ευρώπη, το Baladeur, με δώρα εμπειριών και τα Gadgetlife και Profitstore, με πολλά χρήσιμα και διασκεδαστικά gadget.

Αυτή τη στιγμή το site είναι σε διαδικασία ανάπτυξης και σύντομα δεκάδες διάσημα online store από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πωλούν τα πράγματά τους με τον εναλλακτικό αυτό τρόπο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com