Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/12/2010 04:12:00 μ.μ.

Τον έθαψαν κάτω από μία BMW.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η σχέση κάποιων με το αυτοκίνητο τους, είναι μερικές φορές σχεδόν ερωτική. Το ίδιο συνέβαινε και με τον Κύριο Steve Marsh από την Αγγλία, ο οποίος λάτρευε τις BMW και ειδικά το αυτοκίνητο του, μια E93 M3 Convertible. Έτσι η οικογένειά του αποφάσισε να φτιάξει μια ταφόπλακα παρόμοια με το αυτοκίνητό του για να διακοσμήσει τον τάφο του.
Το αυτοκίνητο που ζυγίζει σχεδόν ένα τόνο, είναι ένα αντίγραφο της M3 κατασκευασμένο από γρανίτη. Καλαίσθητο ή όχι, ήταν αρκετά ακριβό εγχείρημα, το οποίο σχεδιάστηκε στην Αγγλία και κατασκευάστηκε στην Κίνα, με συνολικό κόστος τα 75.000 δολάρια! Όσο δηλαδή κοστίζει μια καινούρια (αληθινή) M3 Cabrio.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com