Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/31/2010 07:45:00 μ.μ.

Η μικρότερη βίντεο κάμερα του κόσμου!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ονομάζεται 'Atom' και είναι η μικρότερη βίντεο κάμερα του κόσμου. Η εταιρεία που την κατασκεύασε, είχε κερδίσει τον τίτλο και πέρσι, με την 'Muvi Micro DV Cam', αλλά φέτος κατάφερε να μικρύνει κι άλλο το μέγεθος της κάμερα στις εκπληκτικές διαστάσεις 4 x 2 x 1.5 cm!Παρά το μικρό της μέγεθος όμως, μπορεί να καταγράψει βίντεο σε ποιότητα VGA με ανάλυση 640 × 480 και να το αποθηκεύσει στην 2GB Micro SD κάρτα που την συνοδεύει. (σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να υποστηρίξει μέχρι 8GB).Επίσης η κάμερα διαθέτει μια ειδική λειτουργία VOX που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε / σταματήσετε την εγγραφή χρησιμοποιώντας τη φωνή σας (ή οποιοδήποτε άλλο θόρυβο πάνω από 65 ντεσιμπέλ). Η δε φόρτιση της γίνεται μέσω θύρας USB, ενώ τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχετε τραβήξει, μπορούν να μεταφερθούν στον υπολογιστή σας με τη χρήση του λογισμικού που περιλαμβάνονται.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της κάμερας.
* High resolution video recording with sound
* Wide angle field of view 72 degrees
* Strong aluminium casing
* Includes 2GB Micro SD card for 1 hour recording
* Compatible up to an 8GB Micro SD card
* Optional voice activated start/stop recording
* Records in AVI video format
* Can be used as a PC webcam
* Video software supplied
* Video Resolution: 640 x 480, 30fps
* Still Images: 2 megapixel
* Battery Life: 1 hour
* Measures: 4cm x 2cm x 1.5cm
* Weighs: 40g

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com