Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/18/2010 02:22:00 μ.μ.

Τον έκαψε η... κάνναβη

Αναρτήθηκε από fenomeno69

FITA

Ο Λούκ ήταν ένας Βρετανός χρήστης και καλλιεργητής ινδικής κάνναβης που ζούσε στο Χάλιφαξ. Δεν καλλιεργούσε τα δενδρύλλια σε κάποιο βουνό ή κάποια απομακρυσμένη περιοχή μακριά από τα μάτια της αστυνομίας αλλά μέσα στο σπίτι του. Δεν είχε μονό μια, δυο… τρεις γλάστρες αλλά τόσες πολλές που ήταν γεμάτο ολόκληρο δωμάτιο του σπιτιού του. Ο Λούκ Χόλμς πέθανε ενώ κοιμόταν από υπερβολική ζέστη στο αγρόκτημά του! Και όλοι θα αναρωτιόμαστε μα πως έγινε αυτό; Ο 28χρονος είχε κλείσει όλα τα παράθυρα του αγροκτήματός του μονωτική ταινία και φώτιζε τα δενδρύλλια με θερμικές λάμπες. Όπως γίνεται κατανοητό η θερμοκρασία στο σπίτι θύμιζε Σαχαρα. Ο Λόυκ αφού κάπνισε κάποια ποσότητα μαριχουάνας, λιποθύμησε και πέθανε από την υπερβολική ζεστή. Βρέθηκε από τους φίλους του μετά από τρεις μέρες οι οποίοι κάλεσαν την αστυνομία για να δηλώσουν το θάνατο του άτυχου φίλου τους.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com