Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/19/2010 10:30:00 π.μ.

Απίστευτο ατύχημα καταγράφηκε σε βίντεο.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Οι κάμερες ασφαλείας ενός εμπορικού καταστήματος, κατέγραψαν ένα πραγματικά απίστευτο γεγονός.
Στο βίντεο, εμφανίζεται ένας πατέρας από την Αυστραλία αγκαλιά με το μωρό του, την ώρα που ένα αυτοκίνητο εκτός ελέγχου, ανεβαίνει το πεζοδρόμιο και πέφτει πάνω τους.
Ως εκ' θαύματος. ο Andrew Leach υπέστη μόνο ένα κάταγμα στο πόδι κατά τη σύγκρουση, ενώ το μωρό, που ακούει στο όνομα Haydn δεν έπαθε ούτε μια γρατσουνιά.

Το ατύχημα συνέβη κοντά στο Σίδνεϊ όταν η 82 ετών γυναίκα οδηγός, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια της οδήγησης και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο στην κυριολεξία εμβόλισε την οικογένεια Leach.
Ο παππούς και η γιαγιά Caroline και David Leach που βρίσκονται δίπλα στον μπαμπά και το μωρό, τραυματίστηκαν σοβαρά κατά το ατύχημα, αλλά έχουν πλέον ανακάμψει από τη δοκιμασία τους.

Το ατύχημα συνέβη το 2008, αλλά το βίντεο που το αποθανάτισε κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2010.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com