Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/14/2010 03:32:00 μ.μ.

Πρωτότυπες προτάσεις γάμου.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Τι χρειάζεται η τέλεια πρόταση γάμου για να είναι πετυχημένη; Ένα δαχτυλίδι και μπόλικη πρωτοτυπία!


Σε μηδενική βαρύτητα

Η μοναδική ανησυχία του ελληνικής καταγωγής Άλεξ Λουκόπουλου από το Μανχάταν ήταν να μη χάσει το πανάκριβο μονόπετρο, κάτι όχι ιδιαίτερα απίθανο σε υψόμετρο μεγαλύτερο από 24 χιλιάδες πόδια και σε συνθήκες σχεδόν μηδενικής βαρύτητας.
Όταν το τροποποιημένο Boeing 727 βούτηξε με τη μύτη στο κενό και τα σώματα του Άλεξ και της 27 Γκρασιέλα Αστούριας βρέθηκαν να επιπλέουν, απελευθερωμένα από τα δεσμά της βαρύτητας, όλα δούλεψαν ιδανικά.
Η Γκαμπριέλα έλαβε ένα πανάκριβο μονόπετρο για τα γενέθλια της, απόδειξη της παντοτινής αγάπης του Άλεξ, και μαζί δύο προτάσεις: Μια για να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί και μία για να γιορτάσουν τη δέκατη τους επέτειο σε τροχιά στο διάστημα.

Μια επίθεση αγάπης

Στον «υπέροχο νέο κόσμο» των video games ήταν το τέλειο τέχνασμα: Ο Moviesign σχεδίασε ένα Forge Μap και, με την υπόσχεση ενός κρυμμένου σπαθιού, οδήγησε την, επί διετία σύντροφο και συμπαίκτρια του στο Halo 3, Furtive Penguin, σε ένα απόμερο σημείο για να αναμετρηθούν με ένα άλλο ζευγάρι.
Οι χάρτες Forge είναι ασυνήθιστοι χάρτες που οι παίκτες δεν επιτρέπεται να αλλάξουν γεωμετρία αλλά μπορούν να αφήσουν κρυμμένα όπλα. Στο προκαθορισμένο σημείο, ωστόσο, τα όπλα του Moviesign προορίζονταν για μια επίθεση αγάπης.
Τοποθετημένα στην κατάλληλη διάταξη, σχημάτιζαν τη φράση «Marry me?». Όσο για την ημερομηνία γάμου και οι δύο περιμένουν τη νέα έκδοση του παιχνιδιού.

Bejeweled

Ο Μπέρνι Πέγκ από το Νιου Τζέρσι δεν είχε ποτέ αμφιβολία για τις επαγγελματικές του ικανότητες. Προγραμματιστής σε μια εταιρεία που αναπτύσσει λογισμικό για οικονομικές εφαρμογές, θεωρούσε το σπάσιμο του κώδικα του Bejeweled, του αγαπημένου video game της Τάμι Λι, παιχνιδάκι.
Ωστόσο, του πήρε ένα μήνα μέχρι να το αναπρογραμματίσει, έτσι ώστε με την κατάρριψη ενός ρεκόρ που έθεσε ο ίδιος να εμφανιστεί ένα ροζ ζαφείρι με την πρόταση του.
Το μόνο για το οποίο παραπονέθηκε η 27χρονη Τάμι ήταν ότι το ρεκόρ ήταν ιδιαίτερα χαμηλό για τις ικανότητες της. Αντίθετα η εταιρεία που αναπτύσσει το παιχνίδι δεν είχε κανένα παράπονο για την κατά τα άλλα παράνομη ενέργεια του Πεγκ.
Κερδισμένη σε ιντερνετική δημοσιότητα μετά τη διαρροή της ιστορίας στα μπλογκ και τις ιστοσελίδες του χώρου, προσφέρθηκε να καλύψει μέρος των εξόδων του γάμου.

Διαγωνισμός πρωτοτυπίας

«Θεέ μου, κάποιος θα παντρευτεί σύντομα» ήταν η αντίδραση της ανυποψίαστης Μπέτσι Κράουζε όταν 15 άτομα κρατώντας ομπρέλες σχημάτισαν τη φράση «Will you marry me?»
Αυτό που δεν ήξερε η Μπέτσι ήταν ότι η σύναξη των 15 αγνώστων στη λίμνη Καχούν ήταν συμμετοχή σε διαγωνισμό για την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου. Το έπαθλο που έδινε η ιστοσελίδα GroomGrove.com στο νικητή ήταν ένα ζεύγος ασημένιων βραχιολιών αξίας 4300 δολαρίων.
Όταν ο Σον Πάλμγκρεν, ο άντρας που τη συνόδευε σε εκείνο τον περίπατο βρέθηκε γονυπετής στο γρασίδι, η Μπέτσι κατάλαβε ότι η πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου της ιστοσελίδας GroomGrove.com αφορούσε την ίδια. Ο Σον ήταν ο νικητής από κάθε άποψη.

Κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα

Ο κρυφός πόθος του 38χρονου Γκενάντι Ζαλέσκι από την Ουκρανία ήταν να γίνει ηθοποιός θεάτρου. Αν και η προσωπική του περιουσία ανέρχεται σε εκατομμύρια δολάρια, χρήματα που του απέφερε η ενασχόληση του με τις επιχειρήσεις, δεν τα κατάφερε ποτέ.
Πιστός στη ρήση «ότι δεν μπορείς να κατακτήσεις μπορείς να το αγοράσεις» αποφάσισε να κάνει δικιά του για πάντα την αγαπημένη του Βικτόρια.
«Η γυναίκα που αγαπώ λέγεται Βικτόρια και κάθεται στην έκτη σειρά» αναφώνησε ένα απόγευμα, προτείνοντας της αιώνια δεσμά.
Ο Γκενάντι βρισκόταν στο σανίδι του θεάτρου του Ζαπορόχι και ήταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης «Οι ρομαντικοί». Για να φτάσει μέχρι εκεί ενοικίασε έναν ολόκληρο θίασο αντί 10 χιλιάδων δολαρίων.

Από το στόμα του Τομ και στης Σόνιας το αυτί

«Σόνια, πρέπει να παντρευτείς το Ζοάο» ήταν η θερμή παράκληση του Τομ Κρουζ μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών του πορτογαλλικού καναλιού RTP. «Σε παρακαλώ παντρέψου το Ζοάο. Είναι πίσω από την κάμερα και κλαίει.»
Σε μια σπάνια χειρονομία, ο Κρουζ έκανε τη χάρη στο κάμεραμαν Ζοάο Μάρτινς, που τον είχε απαθανατίσει στην ισπανική πρεμιέρα της ταινίας «Ο Τελευταίος Σαμουράι», και ζήτησε σε γάμο την γυναίκα των ονείρων του Ζοάο.
Ποιος θα μπορούσε να πει όχι στον πολυεκατομμυριούχο σταρ του Χόλιγουντ. Σίγουρα όχι η νεαρή εργάτρια, που δέχτηκε την ιδιότυπη αυτή πρόταση γάμου του Ζοάο χωρίς να το σκεφτεί ιδιαίτερα.

Αναγραμματισμοί

Ήταν η έκθεση εικαστικής τέχνης του καταξιωμένου Serge Gandaora με κεντρικό έκθεμα το έργο “My Early Muir Owl”. Ανάμεσα στο κοινό θα βρίσκονταν ο προσωπικός φίλος του καλλιτέχνη, George, και η σύντροφος του Sara.
Όταν ο Serge ζήτησε από τη Sara να κοιτάξει το έργο του από διαφορετική οπτική γωνία, η έκπληξη ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο της. Λίγο πιο δίπλα, χωρίς να το παρατηρήσει αρχικά ήταν ο George γονυπετής προτείνοντας ένα δαχτυλίδι. Το “My Early Muir Owl” ήταν ο αναγραμματισμός του “Will you marry me?”
Με το «ναι» της Sara να έρχεται λίγες στιγμές αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ο καλλιτέχνης ήταν ένας πληρωμένος ηθοποιός. Ο Serge Gandaora ήταν το αποτέλεσμα του αναγραμματισμού του George and Sara.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com