Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/15/2010 09:27:00 π.μ.

Πάρτε μέρος σε μια ψευδαίσθηση.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

KurtWenner6
Ο πρώην υπάλληλος της NASA, Kurt Wenner, χρησιμοποιεί την τεχνική της προοπτικής με ένα διαφορετικό τρόπο από τους άλλους καλλιτέχνες του είδους.
Τα έργα του είναι ένα σύνολο από φωτογραφίες με προοπτική, χάρτινα μοντέλα, αλλά και συμμετοχή ανθρώπων τα οποία αλληλεπιδρούν όλα μαζί, δημιουργώντας ένα μοναδικό σύνολο.
KurtWenner4
Για το κάθε έργο του χρειάζεται περίπου πέντε έως επτά ημέρες για να ολοκληρωθεί και έχει για πελάτες του συνήθως μεγάλες εταιρείες που χρησιμοποιούν τις δημιουργίες του για διαφημιστικούς σκοπούς.
KurtWenner1
KurtWenner2
KurtWenner3
KurtWenner3.5
πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com