Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/05/2010 12:42:00 μ.μ.

Τα σκυλιά μπορούν να μας 'διαβάσουν'

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Τα σκυλιά μπορούν να αντιλαμβάνονται την ψυχική διάθεση του ανθρώπου, σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη σε Πανεπιστήμιο της Νέας Ζηλανδίας. Αν είμαστε χαρούμενοι, θυμωμένοι ή λυπημένοι, έστω και αν δεν μιλάμε, μπορούν να μας "διαβάσουν". Οπότε, αν κάποιοι έχουν απορίες αναφορικά με το τι καταλαβαίνουν τα σκυλιά, ας προσέχουν να μην εκδηλώνονται μπροστά τους όταν δεν είναι σε καλή διάθεση. Δεν χρωστούν τίποτε να "εισπράττουν" τη μελαγχολία μας ή ακόμη και τον θυμό μας, λένε οι επιστήμονες που έκαναν την έρευνα.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com