Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Η πρώτη μέρα στο σχολείο δημιουργεί σε κάθε μαθητή αρκετό εκνευρισμό, ωστόσο για μία Κινέζα η παρθενική της είσοδος στην σχολική αίθουσα ήταν κάθε άλλο παρά αγχωτική.Οι μικροί μαθητές του δημοτικού σχολείου Weshan Road έμειναν ως «στήλη άλατος» όταν είδαν τη νέα τους συμμαθήτρια, Ma Xiuxian, ετών… 102! Η κα Xiuxian, η οποία έσπασε το ρεκόρ της γηραιότερης μαθήτριας του δημοτικού, δήλωσε ότι πάντα επιθυμούσε να λάβει τη στοιχειώδη παιδεία, ωστόσο οι κακουχίες της ζωής δεν της το επέτρεψαν ποτέ.

Λόγω οικονομικών προβλημάτων, αναγκάστηκε να δουλέψει από την ηλικία των 13 ετών σε εργοστάσιο επεξεργασίας βάμβακος, ενώ παντρεύτηκε όταν ήταν 18 χρόνων. Την αγάπη της για το σχολείο τη μετέδωσε, ωστόσο, στα εννέα παιδιά που γέννησε, επτά εκ των οποίων είναι απόφοιτοι πανεπιστήμιου.

Η γηραιά μαθήτρια, που έχει πλέον γίνει φίλη με τους πεντάχρονους συμμαθητές της, φορά ακουστικά βαρηκοΐας και γυαλιά πρεσβυωπίας, προκειμένου να μη χάσει ούτε φράση από τα λεγόμενα του δασκάλου της κατά τη διάρκεια της παράδοσης των μαθημάτων.

Η περιχαρής μαθήτρια ευχαρίστησε τους συμμαθητές και τον δάσκαλό της για την υποστήριξή τους, ενώ δεσμεύθηκε να διαβάσει πολύ και να συμβάλει ενεργά στις ανάγκες που έχει η χώρα της.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com