Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/25/2010 11:44:00 π.μ.

Κατασκευάζοντας τούβλα στο Μπαγκλαντές.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Τα εργοστάσια κατασκευής τούβλων στο Dhaka, την πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές λειτουργούν μόνο 5 μήνες τον χρόνο, εξαιτίας των μουσώνων και αποφέρουν το 1% του ΑΕΠ.
Ο αέρας στον χώρο των εργοστασίων είναι υπερβολικά βρώμικος, αλλά παρόλα αυτά οι εργαζόμενοι δουλεύουν χωρίς ειδικό εξοπλισμό (φόρμες, γάντια, αναπνευστικές μάσκες...)
Η φτώχεια, οδηγεί ολόκληρες οικογένειες να εργάζονται εδώ μαζί με τα παιδιά τους, τα οποία έχουν παρατήσει το σχολείο και μεταφέρουν πλέον τούβλα στο κεφάλι τους βάρους το καθένα 2 κιλών όλα φτιαγμένα στο χέρι.
Για όλα αυτά η κυβέρνηση του Μπαγκλαντές, (όπου οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν με λιγότερο από 1 δολάριο την ημέρα), εθελοτυφλεί για την ύπαρξη αυτών των εργοστασίων που βρίσκεται στα περίχωρα της πόλης η οποία επεκτείνεται συνεχώς και αριθμεί 15 εκατομμύρια κατοίκους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com