Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/03/2010 06:10:00 μ.μ.

Οι κηρομπογιές δεν είναι μόνο για ζωγραφική.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

crayon-carving-01
Η καλλιτέχνης ονομάζεται Diem Chau και γεννήθηκε στην Σαϊγκόν, Βιετνάμ το 1979. Ήρθε ως πρόσφυγας μαζί με την οικογένεια της στην Αμερική το 1986 και κατάφερε να αποφοιτήσει από το BFA Cornish College of the Arts. Έχει δημιουργήσει αρκετές συλλογές οι οποίες έχουν εκτεθεί σε αρκετές πόλεις όπως στη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Σιάτλ και το Λος Άντζελες.
crayon-carving-02
Η συγκεκριμένη συλλογή έχει δημιουργηθεί από κηρομπογιές στις οποίες έχει σκαλίσει διάφορες μορφές ζώων που σχετίζονται με την παράδοση της χώρας της.
crayon-carving-03
crayon-carving-04
crayon-carving-05

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com