Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/08/2010 10:07:00 μ.μ.

Πρώτη έκθεση διαζυγίου στην Ιταλία

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Η Ιταλία διοργανώνει την πρώτη έκθεση διαζυγίου, προσφέροντας υπηρεσίες, όπως ψυχολογική υποστήριξη, οδηγίες για προγραμματισμό του διαζυγίου, συμβουλές σωματικής άσκησης και ομορφιάς, σε έναν αυξανόμενο αριθμό διαζευγμένων ζευγαριών στη χώρα όπου εδρεύει το Βατικανό. Οι οργανωτές είπαν ότι η έκθεση που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Μαΐου στο Μιλάνο στοχεύει να βοηθήσει τους χωρισμένους να κάνουν νέα, ευτυχέστερη αρχή στη ζωή τους. «Το χαμόγελο είναι το βασικό στοιχείο της έκθεσης αυτής, η οποία επίσης προσφέρει σοβαρές πρακτικές συμβουλές σε συχνά δραματικές καταστάσεις», δήλωσε ο Φράνκο Ζανέτι, από τους διοργανωτές της εκδήλωσης. Παρόμοιες πρωτοβουλίες υπήρξαν στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Ένας ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός ζευγαριών στην Ιταλία υποβάλλει αίτηση διαζυγίου κάθε χρόνο, σύμφωνα με την Ιταλική Στατιστική Υπηρεσία (ISTAT). Τουλάχιστον 130.000 ζευγάρια χώρισαν ή πήραν διαζύγιο το 2007, αύξηση 3% σε σχέση με το 2006. Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των γάμων περιορίστηκε στο μισό σε σχέση με το 1972, φθάνοντας τους 246.000 το 2008.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com