Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/15/2010 02:30:00 μ.μ.

Ο Μπιλ Κλίντον σε λοταρία

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Μία μέρα με τον... πρώην πλανητάρχη Μπιλ Κλίντον θα έχει την ευκαιρία να περάσει ένας αμερικανός αρκεί να είναι τυχερός και να πληρώσει φυσικά 5 δολάρια. Στόχος να αποπληρωθούν τα χρέη της Χίλαρι.


Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον έστειλε σε εκατοµµύρια Αµερικανούς, οι οποίοι είχαν υποστηρίξει την υποψηφιότητα της συζύγου του Χίλαρι για το χρίσµα του Δηµοκρατικού Κόµµατος, ένα απλό και περιεκτικό μήνυμα "Θα θέλατε να έχετε την ευκαιρία να έρθετε στη Νέα Υόρκη και να περάσετε µια ηµέρα µαζί µου;". Όσοι εξ αυτών απαντήσουν θετικά, θα μπορέσουν να αγοράσουν µια "ευκαιρία»" έναντι 5 δολαρίων. Ο Μπιλ Κλίντον έβγαλε τον εαυτό του σε λοταρία ώστε να βοηθήσει τη σύζυγό του να πληρώσει τα χρέη της από την αποτυχηµένη προσπάθειά της να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ. Προ τριετίας, επτά χρόνια αφότου έφυγαν από τον Λευκό Οίκο οι Κλίντον είχαν κερδίσει 109 εκατοµµύρια δολάρια από διαλέξεις και πωλήσεις βιβλίων. Σήμερα το ζεύγος φαίνεται ότι δεν θέλει να βάλει το χέρι στην τσέπη και προτιµά να πληρωθεί το εναποµείναν χρέος των 771.000 δολαρίων από τους αµερικανούς ψηφοφόρους. Ο Μπίλ Κλίντον στο e-mail προσθέτει "Υπάρχουν ακόµα κάποια χρέη από την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι. Θα βοηθήσετε τη Χίλαρι για µια τελευταία φορά;"
Τα συνολικά χρέη της Χίλαρι Κλίντον έφθασαν τα 25,2 εκατοµµύρια δολάρια.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com