Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/18/2010 12:58:00 μ.μ.

Αγοράστε χρυσό από μηχάνημα ATM.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η πόλη του Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι γνωστή για την ιδεοληψία της με τα μεγαλοπρεπή, υπερβολικά και ακριβά πράγματα. Αυτή τη φορά η πρωτεύουσα των Ε.Α.Ε., Abu Dhabi, τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας με μια πολύ ιδιαίτερη μηχανή ATM…
Το "Gold to Go" όπως ονομάζεται το ATM εφευρέθηκε από τον Thomas Geisler και σε αντίθεση με τα κοινά ΑΤΜ, αντί για χρήματα δίνει χρυσό, και μάλιστα σε δύο μορφές. Είτε σε νομίσματα είτε σε μικρές ράβδους των 10 γραμμαρίων. Το μηχάνημα προς το παρόν δέχεται μόνο μετρητά αλλά σύντομα θα τροποποιηθεί ώστε να μπορεί να δέχεται και πιστωτικές κάρτες. Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής στο εσωτερικό της μηχανής, παρακολουθεί συνεχώς την τρέχουσα τιμή χρυσού στις παγκόσμιες αγορές, ώστε να προσαρμόζει αντίστοιχα την ισοτιμία αφού οι τιμές του χρυσού αλλάζουν κάθε 10 λεπτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com