Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/15/2010 05:13:00 μ.μ.

Διαφημιστικη καμπάνια της Adobe με στόχο την Apple

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Adobe εναντίον Apple, επεισόδιο 285. Απ' ό,τι φαίνεται, οι δημιουργοί του Flash είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον τσαμπουκά με την Apple. Η εταιρεία εγκαινίασε μια νέα διαφημιστική καμπάνια, η οποία βάζει στο στόχαστρο το μαγαζί του Steve Jobs. Είναι σίγουρα μια έξυπνη καμπάνια, καθώς η σχετική διαφήμιση ξεκινά με το λογότυπο της Adobe και τη δήλωση "Αγαπάμε την Apple". Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να τραβήξει το ενδιαφέρον.

weheartapple1

Βέβαια, στη συνέχεια η διαφήμιση αλλάζει και εμφανίζεται η εξής φράση: "Δεν αγαπάμε όμως αυτούς που σου στερούν την ελευθερία να επιλέγεις αυτό που δημιουργείς, πώς το δημιουργείς και πώς βιώνεις το Internet". Δε νομίζουμε ότι χρειάζεται κάποιο περαιτέρω σχόλιο. Παράλληλα, οι ιδρυτές της Adobe Chuck Geschke και John Warnock δημοσιοποίησαν μια ανοικτή επιστολή, μέσα από την οποία κατακεραυνώνουν της Apple για την πολιτική της.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com