Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/13/2010 05:18:00 μ.μ.

Δίδυμα κοριτσάκια για 62χρονη!

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Δίδυμα κοριτσάκια, τα πρώτα της παιδιά, γέννησε με εξωσωματική γονιμοποίηση μια ψυχίατρος 62 ετών στη Βουλγαρία, δημιουργώντας ένα νέο εθνικό ρεκόρ, αναφέρει δημοσίευμα της βουλγαρικής εφημερίδας 24 Tchassa. Η Κραζιμίρ Ντιμίτροβα γέννησε με καισαρική τομή στις 5 Μαΐου δυο κοριτσάκια, τη Μέρι και τη Ζακλίν, βάρους ενός κιλού το καθένα, στην πόλη Ρούζε της βόρειας Βουλγαρίας. «Η ηλικία δεν ήταν εμπόδιο για μένα. Ήθελα τόσο πολύ να αποκτήσω παιδιά», δήλωσε η Ντιμίτροβα στην εφημερίδα. Η Ντιμίτροβα, η οποία πρόκειται σύντομα να συνταξιοδοτηθεί, τόνισε ότι τα αιτήματά της για υιοθεσία είχαν απορριφθεί από τις αρμόδιες αρχές. «Δε θέλω να κοιτάζω πολύ μακριά στο μέλλον. Ελπίζω ότι τα κορίτσια θα πάνε καλά», πρόσθεσε. Ο γιατρός της Ντιμίτροβα, Γκεόργκι Χούμπσεφ δήλωσε στο βουλγαρικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΒΤΑ ότι η 62χρονη ψυχίατρος είναι η δεύτερη γυναίκα στον κόσμο στην ηλικία αυτήν που γεννάει δίδυμα ύστερα από εξωσωματική γονιμοποίηση. Σύμφωνα με το γιατρό, έξι γυναίκες γύρω στα 60 έχουν γεννήσει ένα και μόνο παιδί. Η Ινδή Ομκάρι Πανουάρ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της πιο ηλικιωμένης γυναίκας που απέκτησε παιδιά. Η Πανουάρ γέννησε δίδυμα το 2008 σε ηλικία 70 ετών.

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com