Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

5/03/2010 09:56:00 π.μ.

Ο άνθρωπος που έχει φάει 1500 λάμπες!

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ο Wang Xianjun που είναι 54 ετών και ζει στην Επαρχία Sichuan της Κίνας, έχει ως σνακ, την κατάποση σπασμένων γυαλιών, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι τραγανά και νόστιμα!Ξεκίνησε να τρώει γυαλιά από την ηλικία των 12 ετών και τελικά κατέληξε να τρώει ανά διαστήματα και από έναν ηλεκτρικό λαμπτήρα. Όπως δήλωσε, τρώει μόνο έναν λαμπτήρα κατά τη διάρκεια του πρωινού του, και δεν υπερβαίνει την μία λάμπα την ημέρα. (σαν το ρητό που λέει ένα μήλο την ημέρα....).

Κατά την κατανάλωση ενός ηλεκτρικού λαμπτήρα, ο Wang τον σπάει σε μικρά κομμάτια και πίνει ένα ποτήρι νερό κατά την διάρκεια του "γεύματος" του.
Παρόλο που όπως δηλώνει η οικογένεια του, τον έχουν εξετάσει στο νοσοκομείο, δεν βρήκαν καμιά αρνητική επίπτωση από την ακραία δίαιτα του.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com