Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/03/2010 12:47:00 μ.μ.

Εσείς «κατασκοπεύσατε» τα sms & email του συντρόφου σας;

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένας στους πέντε παντρεμένους (άνδρες και γυναίκες) έχει «κατασκοπεύσει» τουλάχιστον μία φορά τα e-mail και τα μηνύματα του συντρόφου του. Αυτό είναι το πόρισμα έρευνας που έγινε σε δείγμα 1.000 ζευγαριών της Μεγάλης Βρετανίας από το London School of Economics και τα Πανεπιστήμια της Οξφόρδης και του Νότινγχαμ Τρεντ.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εν λόγω μελέτη που δημοσιεύθηκε στο τελευταίο τεύχος της επιθεώρησης «Οι Υπολογιστές στην Ανθρώπινη Συμπεριφορά», στην ερώτηση «εάν έχουν διαβάσει κρυφά τα e-mail του συζύγου τους», το 8% των ανδρών και το 14% των γυναικών απάντησαν θετικά ενώ όταν η κουβέντα πήγε στα SMS, τα ποσοστά των «κατασκόπων» διαμορφώθηκαν σε 7% και 13% για τους άνδρες και για τις γυναίκες αντίστοιχα.

Επιπλέον, μία στις δέκα κυρίες και έξι στους 100 κυρίους παραδέχθηκαν πως δεν άντεξαν στον πειρασμό και «σκάλισαν» το ιστορικό του web browser προκειμένου να διερευνήσουν σε ποια ιντερνετικά «σοκάκια» τριγύρναγε το ταίρι τους ενώ ποσοστό της τάξης του 1% έφτασε στο σημείο, προσπαθώντας να διαπιστώσει πόσο πιστός τού είναι ο σύντροφός του, να αποπειραθεί να τον «φλερτάρει» παριστάνοντας πως είναι κάποιο άλλο, άγνωστο άτομο του αντίθετου φύλου.

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι χρήστες του internet δεν διστάζουν να αναλάβουν δράση όταν πιστεύουν πως το ταίρι τους ενδέχεται να επιδίδεται σε δραστηριότητες που οι ίδιοι δεν εγκρίνουν», σημειώνει, εν είδει συμπεράσματος, η επικεφαλής της έρευνας, Έλεν Χέλσπερ.

Ωστόσο, αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι πόσες σχέσεις τελικώς «σκότωσε» η παραπάνω περιέργεια. Σημειώνεται πως οι άνθρωποι που πήραν μέρος στην έρευνα ήταν κατά μέσο όρο 49 ετών, με 1,6 παιδιά και 19 χρόνια γάμου στο βιογραφικό τους.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com