Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/01/2010 07:53:00 π.μ.

The Lying Down Game - Η νέα μανία στο Facebook.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένα νέο παιχνίδι ξεκίνησε μέσω του Facebook, για να καταλήξει να γίνει μανία για εκατομμύρια χρήστες. Το παιχνίδι ονομάζεται "The Lying Down Game" και ο σκοπός του είναι να βγείτε φωτογραφία, ξαπλωμένοι μπρούμυτα στο πιο απίθανο μέρος που μπορείτε να βρείτε και στην συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσετε την φωτογραφία στο Facebook.
Το παιχνίδι ξεκίνησε στο Newcastle, αλλά έγινε τόσο δημοφιλής, που οι χρήστες απ' όλο τον κόσμο άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες τους σε μερικά από τα πιο απίθανα μέρη που μπορείτε να φανταστείτε.
Υπάρχουν μόνο δύο κανόνες: τα χέρια πρέπει να είναι κολλημένα στα πλευρά και τα πόδια στραμμένα προς το έδαφος. (εξυπακούεται ότι θα πρέπει να είστε μπρούμυτα και σε οριζόντια θέση).
Περισσότερες (χιλιάδες) φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com