Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/05/2010 07:12:00 μ.μ.

Google Μεταφραστής... ζώων!

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Η Google έχει κυκλοφορήσει ένα νέο app για το Nexus One, το Google Translate for Animals, που είναι σε θέση να μεταφράσει τους ήχους των ζώων σε απλά αγγλικά. Το βίντεο επίδειξης της εφαρμογής, δείχνει τις σκέψεις και τα συναισθήματα ενός χοίρου και ενός γαϊδάρου. Δεν είναι εκπληκτικό?!?! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σε επίσημο site της Google πατώντας εδώ.


Προσθήκη
Όπως πολύ σωστά επισημάνατε και με τα σχόλια σας, πρόκειται για ένα από τα πολλά πρωταπριλιάτικα αστεία που κυκλοφορούν κάθε πρώτη του Απρίλη, από διάφορα sites και Blogs. Το συγκεκριμένο, το παρουσιάσαμε γιατί είναι πράγματα πανέξυπνο σαν ιδέα και ομολογουμένως πολύ πετυχημένο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ξέρετε οτι η google κανει κάθε χρόνο πρωταπριλιάτικα αστειάκια ετσι?

Chris είπε...

το γνωρίζεις οτι ήταν το πρωταπριλιάτικο αστείο της google, έτσι ;

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com