Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/01/2010 01:57:00 μ.μ.

Αποβολή λόγω σχολίων στο Facebook

Αναρτήθηκε από fenomeno69


Ένας βέλγος μαθητής αποβλήθηκε από το σχολείο του επειδή προσέβαλε την καθηγήτρια του των αγγλικών στο Facebook, αναφέρει ο βελγικός Τύπος. Ο Λόγκαν, μαθητής ενός δημόσιου σχολείου της Λιέγης «είχε προβλήματα με την καθηγήτρια των αγγλικών του από τότε που επέστρεψε από τις σχολικές διακοπές», εξήγησε στην εφημερίδα La Meuse ο πατέρας του. Το Δεκέμβριο ο μαθητής δημιούργησε μία ομάδα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook κατά της καθηγήτριας, στην οποία ανέβασε τους στίχους ενός τραγουδιού ραπ, που σύμφωνα με την εφημερίδα ήταν «ωμοί και πολλές φορές πρόστυχοι» και που έκαναν την καθηγήτρια να νιώσει «γελοιοποιημένη, προσβεβλημένη και ταπεινωμένη». Η διεύθυνση του σχολείου, που ενημερώθηκε από έναν άλλο μαθητή, αποφάσισε να αποβάλει το μαθητή, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει σχολείο για να μπορέσει να τελειώσει τη σχολική χρονιά. «Αυτός ο μαθητής ξεπέρασε κάθε όριο, το κείμενο είναι επιθετικό και προσβλητικό», εξήγησε ο λυκειάρχης Ζαν-Λικ Μπρακμέιν. «Η οριστική αποβολή ήταν αναπόφευκτη».

Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com