Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/02/2010 04:13:00 μ.μ.

Φεστιβάλ σφαγής ζώων στο Νεπάλ.

Αναρτήθηκε από fenomeno69

01_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-008

Στης 24 Νοεμβρίου, συγκεντρώθηκαν περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε ένα μικρό χωριό στην Bariyapur, στο Νεπάλ, που ήταν μάρτυρες μιας μεγάλης τελετής θυσίας. Εκείνη την ημέρα δεκάδες χιλιάδες ζώα σφαγιάστηκαν και το αποτρόπαιο φεστιβάλ επικρίθηκε ευρέως. Οι οπαδοί του φεστιβάλ ταξιδεύουν από μεγάλες αποστάσεις μακρυά για να παρακολουθήσουν αυτό το πανηγύρι, ορισμένοι από αυτούς είναι από την γειτονική Ινδία. Το Gadhimai φεστιβάλ είναι η θεά σύμβολο της εξουσίας και διατηρείται στο Νεπάλ κάθε πέντε χρόνια.

02_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-002

Είναι το μεγαλύτερο φεστιβάλ σφαγής ζώων στο κόσμο, όπου κάθε φορά εκατοντάδες χιλιάδες ζώα σφάζονται για την τελετή. Τον περασμένο χρόνο σφαγιάστηκαν 300.000 ζώα.

03_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-003

Οι διάφορες οργανώσεις προστασίας των ζώων έχουν δώσει μάχες για να σταματήσει αυτό το αποτρόπαιο φεστιβάλ, αλλά η κυβέρνηση του Νεπάλ αρνείται να απαγορεύσει αυτή τη θρησκευτική παράδοση που κρατά εδώ και αρκετούς αιώνες.

04_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-004

05_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-005

06_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-006

07_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-007

08_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-001

09_Animal-Slaughter-Festival-In-Nepal-009

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com