Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/30/2010 01:34:00 μ.μ.

Αγάπη μου, που πάρκαρες το αυτοκίνητο?

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Ένας οδηγός είχε μια στενή επαφή με έναν τοίχο, στον έβδομο όροφο ενός κλειστού χώρου σταθμεύσεως αυτοκινήτων στο Tulsa της Οκλαχόμα. Δεν θα είχε και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εκτός και εάν το αποτέλεσμα αυτής της 'επαφής' ήταν αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία.
Ο 67χρονος οδηγός, του οποίου τα στοιχεία δεν ανακοινώθηκαν, στην προσπάθεια του να παρκάρει το όχημα, κόλλησε το πόδι του μεταξύ των πεντάλ του φρένου και του γκαζιού, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου.Η Mercedes C-class έπεσε με δύναμη στον εξωτερικό τοίχο του πολυώροφου κτηρίου της Bank of America και σταμάτησε όταν οι πίσω τροχοί βγήκαν από την άλλη πλευρά. Από την άλλη πλευρά όμως, υπήρχε το κενό, και έτσι το αυτοκίνητο βρέθηκε να αιωρείται σε ύψος 7 ορόφων. Τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα από κάτω όμως, δεν ήταν τόσο τυχερά, αφού τα θραύσματα από τα τούβλα, έπεσαν πάνω τους και σε μια απόσταση έως 30 μέτρων, τα παρκαρισμένα οχήματα, έπαθαν σοβαρές υλικές ζημιές.
Ευτυχώς, οι ζημιές ήταν μόνο υλικές, μιας και την ώρα που συνέβη το περιστατικό (13:15) θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει κόσμος στο σημείο.

πηγή : [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com