Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

4/07/2010 10:25:00 π.μ.

Η ακριβότερη τηλεόραση του κόσμου.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Η τηλεόραση είναι το επίκεντρο στα περισσότερα σαλόνια και συχνά είναι το πιο ακριβό αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Ειδικά τώρα, που έχουν γίνει μόδα οι επίπεδες τηλεοράσεις HD. Αλλά εάν πραγματικά θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον με την τηλεόρασή σας, ίσως η παρακάτω μικρή λίστα να σας βοηθήσει.

Yalos Diamond – 140.000 δολάρια.
Η ιταλική εταιρία Keymat Industrie δημιούργησε μια τηλεόραση η οποία είναι διακοσμημένη με 160 πραγματικά διαμάντια, που ανέρχονται συνολικά σε 20 καράτια. Ο σχεδιασμός είναι του Ιάπωνα σχεδιαστή Takahide Sano και μπορείτε να την βρείτε σε μέγεθος έως 46".

Beovision 4-103 – 140.000 δολάρια.
Μπορεί η τιμή να είναι ίδια με την προηγούμενη τηλεόραση, όμως εδώ, τον πρώτο ρόλο δεν παίζουν τα διαμάντια, αλλά η ποιότητα. Με τις 103" στα 100 Hz, αυτή η plasma οθόνη της εταιρείας Bang & Olufsen μπορεί να σας προσφέρει την κινηματογραφική εμπειρία που ονειρεύεστε. Διαθέτει μηχανισμό ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την οπτική γωνία, auto color management και auto picture control για να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε πάντα την καλύτερη δυνατή εικόνα, ανεξάρτητα από τον φωτισμό του περιβάλλοντος ή της κατάστασης των στοιχείων την οθόνης σας.


Stuart Hughes' PrestigeHD Supreme Rose Edition – 2.26 εκατομμύρια δολάρια!
Δεν διαβάσατε λάθος. Είναι η ακριβότερη τηλεόραση του κόσμου. Πρόκειται για μια 55″ οθόνη που είναι επικαλυμμένη με ροζ χρυσό 18 καρατίων και βάρους 28 κιλών και με εβδομήντα δύο άψογα κομμένα διαμάντια του ενός καρατιού. Το δε πλαίσιο της τηλεόρασης είναι επικαλυμμένο με δέρμα αλιγάτορα, ραμμένο στο χέρι.
Εάν σας φαίνονται πολλά τα λεφτά, μπορείτε να αποκτήσετε την lite έκδοση με κίτρινο χρυσό 22 καρατίων και βάρους 19 κιλών και με 48 διαμάντια, 0.75 καρατιού το καθένα. Αυτήν την 'φθηνή' έκδοση θα την αγοράσετε μόνο με 1,5 εκατομμύρια δολάρια!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com