Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

Η καθημερινή πίεση, κυρίως στην εργασία, στερεί σε πολλούς τον καλής ποιότητας ύπνο, με τα γνωστά επακόλουθα : Κούραση, νεύρα, αϋπνίες κ.λ.π. Επειδή όμως είναι αρκετά δύσκολο να κατανοήσουμε το πόσο καλά ή άσχημα κοιμόμαστε, ένας Ιαπωνίας κατασκευαστής, έχει αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό 'χαλάκι' το οποίο μετράει την ένταση και την ποιότητα του ύπνου σας. Αυτό το σκάνερ ύπνου, τοποθετείται κάτω από το στρώμα και χάρις τους αισθητήρες που διαθέτει, καταγράφει τις κινήσεις του σώματος κατά την διάρκεια του ύπνου, καθώς και τον ρυθμό της αναπνοής και τους παλμούς σας όλη τη νύχτα.
Οι πληροφορίες αυτές (ή το σκορ ύπνου όπως ονομάζεται) που έχουν σχέση με της ποιότητας του ύπνου σας, αποθηκεύονται σε μία SD κάρτα των 2GB και διαβάζονται από ένα ειδικό λογισμικό που εμφανίζει τα αποτελέσματα με τη μορφή γραφικών παραστάσεων.
Το χαλάκι, που θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαίου και προς το παρόν μόνο στην Ιαπωνία, έχει διαστάσεις 863×314×26 χιλιοστά και βάρος μόλις 1.3 κιλά, ενώ έχει την δυνατότητα να αποθηκεύσει έως 500 κύκλους ύπνου. Η αναμενόμενη τιμή του είναι γύρω στα 400 δολάρια!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com