Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/31/2010 08:12:00 μ.μ.

Το ασφαλέστερο USB Flash drive

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Η Victorinox, εταιρία που παράγει τους αυθεντικούς ελβετικούς σουγιάδες, ισχυρίζεται πως έχει δημιουργήσει το ασφαλέστερο USB Flash drive που κυκλοφορεί. Το ίδιο το USB Flash Drive, δεν θα μπορούσε παρά να είναι τοποθετημένο σε έναν από τους ελβετικούς σουγιάδες της εταιρίας, αποτελώντας έτσι ένα πραγματικά σύγχρονο και ταυτόχρονα χρήσιμο πολυεργαλείο. Στα ηλεκτρονικά του μέρη ενσωματώνονται πολλαπλά επίπεδα ασφαλείας, μεταξύ των οποίων και αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων σε συνδυασμό με αισθητήρα θερμότητας, ώστε να αποτρέπει τις "βάρβαρες λύσεις" που βλέπουμε στις ταινίες για την παράκαμψη αυτού του είδους ασφάλειας. Πέρα από αυτό είναι διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο περίβλημα και ειδικά κυκλώματα τα οποία αυτοκαταστρέφονται στην περίπτωση που κάποιος προσπαθήσει να αποκτήσει πρόσβαση στο εσωτερικό του. Η εταιρία μάλιστα είναι τόσο σίγουρη για το προϊόν της που προσέφερε έπαθλο £100.000 σε μια ομάδα επαγγελματιών hacker, αν μπορέσει να "σπάσει" την ασφάλεια της συσκευής και να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα της, εντός δύο ωρών. Περιττό να πούμε πως δεν τα κατάφεραν!
Πηγή: [link]

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com