Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/29/2010 03:05:00 μ.μ.

New Photoshop Tool Simplifies Life

Αναρτήθηκε από fenomeno69

Μπορεί να έχετε ακούσει για το Photoshop CS5 ότι θα έχει ένα νέο συναρπαστικό εργαλείο, το οποίο υπόσχεται να σας γλυτώσει από περιττό χρόνο και εργασία. Το εργαλείο αυτό ονομάζεται Content Aware Auto-Fill και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να επεξεργαστείτε ανεπιθύμητα στοιχεία σε μια φωτογραφία, όπως είναι η αντανάκλαση του φακού. Το εργαλείο είναι πολύ απλό στην χρήση του, απλά μαρκάρετε αυτό που θέλετε στην φωτογραφία και πατάτε Διαγραφή με το Content Aware Fill και λύνετε το πρόβλημα σας πολύ γρήγορα. Επίσης μπορείτε να καταργήσετε αντικείμενα και να συμπληρώσετε αυτόματα ελλειπή στοιχεία στη φωτογραφία, έτσι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα. Ένας από τους διαχειριστές του Photoshop δημοσίευσε ένα γρήγορο σεμινάριο εδώ πριν από λίγες ημέρες, που δείχνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το εργαλείο Content Aware Auto-Fill.


(Το συγκεκριμένο βίντεο είναι μια παρωδία του εν λόγο εργαλείου αλλά αρκετά έξυπνα στημένο)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑ ωραίο το βιντεάκι, μακάρι να δούλευε έτσι το εργαλείο αυτό...

Fanis_Ts είπε...

Polu kalo to videaki! alla to tool einai Fake...
malon viastika na xaro :P

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com