Psaxtiria

Εδώ θα δείτε θέματα αστεία, παράξενα και γενικά οτιδήποτε θεωρήσαμε ότι αξίζει να μοιραστούμε μαζί σας. Ο σχολιασμός είναι ανοιχτός σε όλους.

3/06/2010 02:32:00 μ.μ.

Connected - Short film.

Αναρτήθηκε από bloggeridis

Το Connected είναι μια ιστορία για την επιβίωση και την απληστία του ανθρώπου και διαδραματίζεται κάπου στο μέλλον, όπου οι επιζώντες μιας καταστροφής γρήγορα συνειδητοποιούν ότι η επιβίωση δεν είναι για όλους.
Το φιλμ γυρίστηκε στο Faxe Kalkbrud, στην Δανία, σε σκηνοθεσία Jens Raunkjær Christensen και Jonas Drotner Mouritsen. Το Connected είναι μια ταινία μικρού μήκους sci-fi με πολύ μικρό προϋπολογισμό και δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του "The Film Workshop", Το Δανέζικο Ινστιτούτο Κινηματογράφου.
(Either JavaScript is not active or you are using an old version of Adobe Flash Player. Please install the newest Flash Player.)
(προτείνω να το δείτε σε full screen, με ανοιχτά τα ηχεία)
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία κάνοντας κλικ εδώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ενημερώνουμε ότι τα σχόλια θα αναθεωρούνται πριν δημοσιευτούν στο blog επειδή, όπως φάνηκε στην πορεία, κάποιοι χρησιμοποιούν την αμεσότητα της δημοσίευσης για να προσβάλλουν το blog και τους αναγνώστες του.
Δεν πρόκειται να λογοκρίνεται κανένα σχόλιο που θα περιλαμβάνει καλοπροαίρετη κριτική ή θα διορθώνει κάποιο δικό μας σφάλμα. Τα μόνα σχόλια που θα απορρίπτονται είναι τα υβριστικά και τα spam.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.

Related Posts with Thumbnails
Humor Blogs - BlogCatalog Blog Directory blogarama - the blog directory GreekBloggers.com Add to Technorati Favorites blog directory Blog Flux Directory blog search directory SYNC ME @ SYNC GoLedy.com